На 16-ти септември  Кучешката градинка в Южен парк 2 ще

...
На 16-ти септември  Кучешката градинка в Южен парк 2 ще
Коментари Харесай

Purina влиза в играта на „Нестле за Живей Активно! Град 2023“ с кауза

На 16-ти септември  Кучешката градинка в Южен парк 2 ще се трансформира в сцена на занимателни провокации като с изключение на самостоятелните награди за всеки реализиран резултат Purina ще подари храна на Animal Rescue Sofia

За втора поредна година Purina взе участие в най-голямото издание от годишния календар от „ Нестле за Живей Активно “ с идея отдадена на виновното развъждане на домашни любимци.  Всички присъединили се в предизвикването на Purina ще съберат фонд, който под формата на уравновесена храна, ще отиде в помощ на кучетата в приюта на Animal Rescue Sofia.

 Purina влиза в играта на „ Нестле за Живей Активно! Град 2023 “ с идея

„ В ежедневните игри с нашите любимци и ние, и те ставаме по-добри, а е въпрос на воля да направиш нещо положително и за тази група на нашето общество. Партньорството ни с първата и най-голяма организация в България Animal Rescue Sofia, работеща за решаването на казуса с бездомните кучета и котки, е подбудено от споделените ни общи полезности за отговорно развъждане на домашни любимци. “ Мариета Йорданова, Бранд управител Purina Pet Care, Нестле България

В миналогодишното градско издание „ Нестле за Живей Активно! Град 2022 “ с предизвикването си Purina съумя да подари 610 кг храна на Аnimal Rescue Sofia и има вяра, че тази година още повече хора ще се причислят към идеята.

За по-подробна информация следете каналите ни в YouTube и Фейсбук, както и страницата на събитието.

 

За Нестле за Живей Активно

Нестле като водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот, основава „ Нестле за Живей Активно! “ през 2006г. вследствие на водещото разбиране, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки българин. Вече 18г. компанията организира богат календар годишни събития, районни издания, спартакиади, шампионати, среща хората с разнообразни форми интензивности, дава професионални препоръки и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата деятел и уравновесения метод на живот. През годините националната самодейност има над 200 колегата, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от популацията. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са измежду посланиците на самодейността, дружно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните очаквания от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които годишно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно ” следвайки нейната задача и мотивирайки още повече хора да водят здравословно всекидневие с повече придвижване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР